Кубок FASTRA 2023

Кубок FASTRA 2023

Наша компанія FASTRA s.r.o. організувала в п'ятницю 25 серпня 2023 року вже 22-й рік поспіль традиційний корпоративний заход: Кубок FASTRA 2023, знову у співпраці з Golf & Country клубом ‘Svobodné Hamry’.

Організаторами заходу виступили виконавчий директор компанії Miroslav Stehlík разом зі своїм партнером Pavlem Holým. Цьогорічний захід знову мав успіх. Участь у ньому взяли також багато міжнародних учасників. Як і щороку, компанія FASTRA представила на заході новинки в номенклатурі свого обладнання.

 

Компанія може похвалитися новими розмірами для пристроїв перекриття VTL STOPL-S4-F1 DN350 PN40 і DN200 PN16. Також було представлено абсолютно новий продукт - електрозварні фітинги EFS власного виробницства для ПЕ труб d90, d100, d225. Ще одна новинка в асортименті FASTRA - ревізійна камера GAS CAM 003, про яку ви можете прочитати на нашому сайті тут.

Як і щороку, на заході були веселощі, смачна їжа, хороше вино та розважальна програма. Смачну їжу вкотре забезпечили наші співробітники. Розважав гостей карикатурист Jiří Novotný, який намалював для наших ділових партнерів кумедну картинку на пам'ять. Традиційно в програмі була також стрільба з лука, яка отримала перший приз за кількістю втрачених стріл - 0. У програмі дня також була конкурсна дегустація вин. Переможцем став наш бізнес-партнер з Туреччини. І останнє, але не менш важливе, варто згадати дегустацію вин з Ivem Kaňovským (виноробня Mikrosvín Mikulov).

Кубок FASTRA - це, зрештою, ще й гольф. Цього року двоє переможців: Vít Buchta та Petr Zajíček, які отримали кубок.

Сподіваємося, що нашим діловим партнерам сподобався захід, адже метою цієї зустрічі було висловити нашу вдячність за співпрацю, яку ми дуже цінуємо.

Погода була гарною цілий день, і сонця не бракувало. Для вечірньої розваги у нас виступав гурт «Rosa» з м. Čáslav з прекрасним співом Radky Radilové та музичним супроводом Aleše Chudomela та Rudolfa Soukupa.

 

Насамкінець, ми хотіли б ще раз подякувати всім нашим діловим партнерам за їхню участь адже деякі з них приїхали з далеких країн. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з ними на нашій наступній зустрічі.

Фотографії з заходу можна переглянути у фотогалереї

Další příspěvky z této kategorie