Компанія FASTRA взяла участь у конференції ТИСК 2022

Компанія FASTRA взяла участь у конференції ТИСК 2022

20 і 21 вересня 2022 року в конгрес-готелі Floret в місті Průhonice відбулася професійна конференція ТИСК 2022 - професійний форум для обладнання, що працює під тиском в промисловості, енергетиці та опаленні. Організатором конференції виступила компанія Medim spol. s r.o., а наша компанія FASTRA взяла участь в якості головного партнера. Лекції проходили в головному залі, який має понад 150 місць для учасників, і цей зал був повністю заповнений. Протягом всієї конференції наша компанія FASTRA мала виставковий стенд у фойє з багатьма своїми продуктами, починаючи від свердлильних установок COMPACT F1, і закінчуючи набором для перекриття STOPL-S-F1 для ПЕ труб d225.

У перервах між лекціями наші продавці Ing. Jan Kánský та Petr Nečesaný обговорювали з відвідувачами стенду окремі технології тимчасового закриття труб. Ing. Jan Kánský прочитав лекцію на цю тему під час конференції.

 

Ми хотіли б подякувати компанії Medim spol. s r.o. за можливість взяти участь у цій конференції, а також пану Janu Lhotskému за чудовий вечірній прийом та дегустацію екзотичних ромів. Звичайно, ми також дякуємо учасникам конференції.

Další příspěvky z této kategorie