Кубок FASTRA 2022

Кубок FASTRA 2022

Компанія FASTRA відсвяткувала своє 30-річчя разом зі своїми діловими партнерами.

Цей ювілей був поєднаний з традиційно організованим корпоративним заходом - Кубком FASTRA (2022), вже 21-й рік, який відбувся 19 серпня 2022 року, як завжди у співпраці з гольф-клубом Svobodné Hamry.

Організаторами Кубка FASTRA виступили генеральний директор компанії Miroslav Stehlík разом зі своїм партнером Pavlem Holým.

 

Захід був дійсно великим, включаючи міжнародні представництва. Ми розпочали захід зі святкового тосту та розрізання ювілейного торта. Суха і тепла погода сприяла тому, що наші ділові партнери змогли насолодитися насиченою програмою повною мірою.

Програма дня традиційно включала турнір з гольфу та гольф-академію для тих, хто хотів спробувати свої сили з ключкою для гольфу. Іншою частиною розважальної програми була можливість спробувати себе в метанні зірок, метанні ножів, стрільбі з лука та арбалета під керівництвом професіоналів (chladnezbrane.eu). Найбільшим атракціоном для деяких стала «свиня на грилі». Звичайно, не обійшлося і без смачної їжі та хорошого вина.

 

Компанія FASTRA також скористалася можливістю цієї важливої зустрічі, щоб представити наш розширений асортимент пристроїв для перекриття. Серед новинок нашого асортименту - VTL STOPL-S4-F1 DN100 PN40, STOPL-S4-F1 DN500 PN40 (у розробці) та STOPL-S2-F1 DN200 PN16 (незабаром буде введено в експлуатацію).

У другій половині дня були оголошені нагороди SRANDACUP з гольфу, а два переможці, Jiří Bachmann та Jiří Křepelka, отримали кубки.

Веселощі продовжилися виступом Martiny Slabé, чеської спортсменки з Тайцзи. Ця мініатюрна, але сильна жінка кілька разів ставала чемпіонкою Європи і за роки своєї кар'єри завоювала нагороди на змаганнях по всьому світу. Її виступ захоплював дух.

 

Вечірня розважальна програма продовжилася виступом гурту V.I.P. Zdeňka Jeřábka зі своїм співочим супроводом. Вечірню гостинність на грилі забезпечила команда FASTRY.

Від імені компанії FASTRA ми хотіли б подякувати всім нашим діловим партнерам за їх добру волю і за те, що вони прийшли на Кубок FASTRA 2022, щоб разом з нами відсвяткувати цей важливий ювілей. Ми сподіваємося, що їм сподобався захід, і ми будемо раді бачити їх знову на нашому наступному корпоративному заході.

Фотогалерею з заходу можна переглянути тут

Další příspěvky z této kategorie