Компанія FASTRA взяла участь у конференції POTRUBÍ 2022

Компанія FASTRA взяла участь у конференції POTRUBÍ 2022

Наша компанія FASTRA s.r.o. брала участь не тільки як партнер спеціалізованої професійної конференції POTRUBÍ 2022 5 - 6 квітня 2022 року, але і як учасник з лекцією на цю тему:

Огляд технологій, що використовуються для тимчасового переривання потоку речовини в трубопроводах високого тиску.

Цей дводенний захід продемонстрував сучасні технології, процедури та матеріали, що використовуються у проектуванні, будівництві, обслуговуванні та інспекції трубопровідних мереж. Невід'ємною і традиційною частиною заходу стали презентації продуктів та послуг. Метою цієї професійної конференції було підвищення кваліфікації, досвіду та навичок учасників конференції.

Трубопроводи є абсолютно необхідним елементом більшості технічних установок для транспортування широкого спектру рідин, сипучих матеріалів або передачі теплової енергії. Вони піддаються різноманітним впливам навколишнього середовища, і їх експлуатація зазвичай пов'язана з певним ступенем ризику. Нерідко трубопроводи є критично важливим компонентом інфраструктури, на якій найчастіше трапляються аварії.

 

Тому класичні дисципліни, такі як матеріалознавство, діагностика та контроль, мають вирішальне значення для безпеки експлуатації трубопроводів. Крім того, перехід на безвуглецеву енергетику принесе низку викликів, на які нашій галузі доведеться відповісти.

Завантажити файл: Програма заходу
Дивитись онлайн: Програма заходу
Завантажено: 41
Розмір файлу: 383.75 Kb

konference 2022