КУБОК FASTRA 2019

У четвер, 20 червня 2019 року, в селищі Svobodné Hamry відбувся 19-й традиційний корпоративний захід КУБОК FASTRA 2019, організований компанією FASTRA s.r.o. у співпраці Гольф & Кантрі клубом Svobodné Hamry

У заході взяли участь обидва власники разом з новопризначеним генеральним директором компанії Ing.   Pavlem Holým, MBA. Разом з діловими партнерами FASTRA вони насолоджувалися сонячним днем, сповненим веселощів та приятельської атмосфери. Пан генеральний директор був не єдиним, кого компанія FASTRA була рада представити своїм діловим партнерам та всім учасникам. FASTRA використала цей захід, щоб представити свій „великий“ новий продукт - пристрій для перекриття DN500 (для сталевих труб 508-530).

Втім, захід мав переважно розважальний характер: окрім гольф-турніру, відвідувачі могли взяти участь у гольф-академії, спробувати себе у швидкісному бадмінтоні-спідмітоні, крокеті, пограти у „літаючу тарілку“, а також традиційно відбулася стрільба (з лука).

Не бракувало смачної їжі та напоїв. Варто згадати дегустацію вин з виноробні ČERVINKA WINERY, яку провів пан Dr. Ing. Vítka Buchty, який є любителем і знавцем вина. Турнір з гольфу завершився оцінкою, оголошенням результатів і врученням призів переможцям, що з радістю взяли на себе обидва власники компанії. Переможцем турніру з гольфу став пан Luděk Bodlák, який з великою радістю отримав кубок.

Після насиченого дня гості могли розслабитися і розім'яти кінцівки, потанцювавши під якісну музику, яку традиційно виконував кутногорський гурт V.I.P. Zdeňka Jeřábka та його чарівної доньки.

Від імені компанії FASTRA, s.r.o. ми хотіли б подякувати всім гостям за участь і сподіваємося побачити їх знову в наступному році у великій компанії. Ми також хотіли б подякувати всім, хто брав участь у цьому заході і подбав про гарний настрій і задоволення наших гостей (менеджер поля Jan Kubiš - підготовка поля і управління гольф-турніром, академія, паб Hamerská - кейтеринг, фотограф Martin Halama - увічнення всієї події). Велика подяка також співробітникам компанії FASTRA, тому що без них це не було б „тим самим“.