FASTRA Cup 2023

У п'ятницю, 31 серпня 2018 року, в селищі Svobodné Hamry відбувся 18-й рік традиційний корпоративний захід Fastra Cup 2018, організований компанією FASTRA, s.r.o. у співпраці з Гольф & Кантрі клубом Svobodné Hamry. На заході, як завжди, були присутні обидва власники компанії і разом з діловими партнерами FASTRA насолоджувалися святом, повним веселощів і дружньої атмосфери.

Захід носив переважно розважальний характер, а турнір з гольфу був його невід'ємною частиною. Для учасників, які не грали в гольф, на полі було організовано кілька додаткових заходів, таких як: академія гольфу, крокет, ‘забивання шпаків', ‘метання качок‘, а також стрільба (з лука).

Не бракувало смачної їжі та напоїв. Варто згадати дегустацію вина з Via Vini від Томаша Чепека.

Турнір з гольфу завершився оцінюванням, оголошенням результатів та врученням призів переможцям. Переможцем турніру з гольфу став пан Мирослав Моравець, який з радістю отримав кубок. Після насиченого дня наші шановні гості змогли розслабитися і розім'яти кінцівки, потанцювавши під якісну музику у виконанні гурту V.I.P. Zdeňka Jeřábka.

Від імені компанії FASTRA, s.r.o. ми хотіли б подякувати всім гостям за участь і сподіваємося, що в наступному році ми знову зустрінемося великою компанією. Ми також хотіли б подякувати всім, хто брав участь у цьому заході і подбав про гарний настрій і задоволеність наших гостей.